Tak menší shrnutí za poslední dobu.
Vubec nebyl čas a když byl,tak se zase vše sralo

Řešil sem víc probléme :
Vezmu to postupně =>
Předek :- Koupil sem pancéřové hadice HEL - noo,než sem přišel,jak to napasovat na uchyty na tlumiči,tak sem zestárnul o 10roků,ale povedlo se...
- Čekám než mi příjde StrongFlex tyčky stabíku a tak sem zatim dal seriové (TRW) a ty gumy se mi nějak nezdají a slušně se zmáčkly
Zadek :Tady toho bylo k***a hodně na předělání
- Kabely od ABS k čidlu sem zbavil ,,kovových držáku" a následně sem musel vymyslet,jak to nejlépe uchytit k ramenu =>Pásky to pořešily
-všude sem udělal dostatečné vule,takže by to mělo bejt v pohodě=>Stejně mi svítí ABS kontrolka-Asi bude problém se samotným ABS.
Opravovat to zatím nebudu =>příští sezonu budu stejně překopávat na non-ABS + uprava samotných brzd(obě nápravy 4 pístky).
- a ted perlička =>na starých tlumičích byla spodní část s matkou se závitem 1.5(stoupání) a na Skunkách byl závit 1.25....
Prostě když se daří,tak se daří.
- díky novým ramenám sem musel nechat udělat mezikus na stabilizátor =>cca 2cm váleček mezi silentblok a rameno.
opět komplikace,ale Táta mi to v práci nechal udělat a šlo se dál
No prostě samý ,,prkotiny",ale zdrželo to solidně..
V sobotu se s autem skončilo v cca 23h.
Tady pár fotek - nebyl moc čas vše dokumentovat(pro příště napravím)Dopasování brzdových hadic
uchycení ABS kabeláže
Auto po víc jak 7 měsíccích opět na sluníčku s tunou prachu
Výfuk zatím,co tam byl => na cestě je SRS střed.
Zadek sem moc netrefil a bylo potřeba ho sundat ještě dolu=> 2cm - doporučuji si přiblížit zadní lem a kouknout se na žraločí utok na lemech
Opět tedy vyklonit spodní rameno a nastavit o 2cm méně.
Zatím hotovo =>Ten zadek dost zkresluje okousání od žraloka na lemech